Az Eurokapuról


Célunk és küldetésünk:

Az EUROKAPU célja, hogy tartós és igényes kinézetű garázskaput gyártson, ami pénztárcabarát, s egyben a Te, a családod és az autód biztonságát is szolgálja.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk gyártott garázskapuk tényleg kiállják az idő próbáját, és hosszú éveken át, problémamentesen szolgáljanak Téged. Éppen ezért Európában a legjobb gyártóktól szerezzük be az alapanyagokat: A szekcionált garázskapuk paneljeit a belga Epcotól, a garázskapuhoz tartozó vasalatot a holland FLEXI-től, a billenő kapuk lemezeit a lengyel Legbud Gargula szállítja.
Történetünk röviden

Sok éves garázskapu értékesítői szakmai tapasztalattal a hátam mögött 1992-ben alapítottam meg az Oktotrade Kft-t.

Kezdetben még készre gyártott garázskapukat forgalmaztunk, melyek külföldről érkeztek. Néhány éven belül vált világossá, hogy igen nagy igény lenne arra, hogy a hosszú szállítási határidőket lerövidítsük, ezért 1999-ben létrehoztuk saját gyártási egységünket Magyarországon. Az azóta eltelt 2 évtized alatt az ország egyik vezető garázskapu gyártójává nőttük ki magunkat szorgalmas értékesítő, a gyártásban dolgozó és természetesen az adminisztrációt végző kollégáknak köszönhetően.

Széles értékesítői és viszonteladói hálózattal rendelkezünk, így a kapuk beszerelése az ország minden pontján megoldott és problémamentesen sikeresen zajlik.

Márkó Sándor
Alapító és tulajdonos