Termékek

Garázskapuk

Egyedi méretű, garázsra szabott kapu. Ipari és egyéni ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk!

Eurokapu garázsok építkezéshez.

Amennyiben ipari méretben, vagy nagyobb mennyiségben rendelne, vegye fel a kapcsolatot az EUROKAPU munkatársával, hogy teljes mértékben a cége igényeire szabott, pontos és részletes ajánlatot kaphasson:


Szekcionált garázskapu

A “szekcionált” elnevezés abból ered, hogy a kapu elemekből (szekciók) épül fel, amik egyesével be tudnak fordulni nyitáskor vagyis a kapu nem egyben külön egységenként nyílik, így helyigénye minimális.

Szekcionált Garázskapuk

Szekcionált garazskapuk

Masszív, erős, tökéletes hőszigetelő képességgel bír, így biztos lehetsz benne, hogy a meleg bent marad, a betörők pedig kint. Motor nyitja, melyet távirányítóval tudsz kezelni, így mindig kényelmesen, csupán 1 gombot megnyomva nyithatod, zárhatod.

Bővebben a szekcionált garázskapukról


Billenőkapu

A legegyszerűbb és a legolcsóbb kapufajta.

Fő tulajdonsága, hogy egyben nyílik ki, súlyra könnyű, működése rendkívül egyszerű, kézzel nyitható (kérésedre azonban motort is beszerelünk). Mivel hőáteresztő, ezért elsősorban akkor válaszd, ha garázsod külön épületben található és nem fűtött, vagy nem fontos a hő bent tartása.

Szigeteletlen és gyárilag szigetelt változatban is kapható, azonban a hőszigetelése nem éri el a szekcionált kapuét. Ezért választás előtt mindenképpen kérd ki szakmai tanácsunkat!

Bővebben a billenőkapukról

eurokapu billenőkapu
eurokapu billeno garazskapuk

MunkáinkMobilgarázs / készgarázs

Az eső, jégeső, szél, napsütés károsíthatja a szabadban álló autód, télen jeget kell kapargatni, ősszel a ráhullott faleveleket kell eltávolítani, nyáron pedig a ráragadt terméseket. Mindez ráadásul minden alkalommal plusz 10-15 perces munkát jelent.

Ettől megszabadulhatsz, ha mobilgarázst rendelsz, amit gyakorlatilag bárhol fel lehet állítani és könnyen, gyorsan össze is lehet szedni és átszállítani máshova.

eurokapu kész garázsok
eurokapu kész mobil garázsok

keszgarázsok
keszgarázsok

Ráadásul így mindig lesz biztos parkolóhelyed! Képzeld csak el, királyi módon, a bejárathoz a lehető legközelebb parkolhatsz, nem kell bosszankodnod, hogy a szomszéd már megint előbb ért haza, mint te.


Mivel NEM engedélyköteles, bárhol fel lehet állítani, mint egy ponyvagarázst, akár a társasház előtt, az utcán is.

Hova praktikus?

Mindenhol, ahol nincs lehetőség az autót zárt térben tárolni:

  • hétvégi ház kertjében
  • egyéb füves területen, pl. sportpálya
  • társasház környékén, ahol mindenki az utcán parkolKapunyitók

Kapunyitóinkat kényelmesen, távirányítóval tudod irányítani. Minden garázskapuhoz 2 db távirányítót kapsz.

garázskapu nyitók zárak

Az EUROKAPU kapunyitóinak előnyei:

  • Csendes működés – nincsenek fülsértő hangok. Zajcsillapított felépítése mellett nyugalomban élvezheted előnyeit
  • Magától felkapcsolódó világítás – így nem sötétben kell keresgélned a villanykapcsolót.
  • Önzáródás – beállítható, hogy a motor bizonyos idő elteltével automatikusan lecsukja a kaput, így nem tud véletlenül nyitva maradni a garázs
  • Nincs ujjbecsípődés – A panelek ujjbecsípődés elleni védelemmel illeszkednek egymáshoz.
  • Nem kell a betöréstől félned, mert a motor lezárva tartja a kaput, és csak a saját programozású távirányítójával nyitható. Áramszünet esetén pedig vészkioldó segítségével lehet nyitni.
  • Fotocella felszerelésével megoldható, hogy ha a kapu lecsukásakor valami az útba kerül, azt érzékeli a fotocella és megállítja a motort. Így nem csukódik rá a garázskapu senkire és semmire.


Garázskapu ablakok

Szekcionált garázskapukra kérhetsz ablakot is sokféle mintával (klasszikus szögletes, felkelő nap, osztott, katedrális) és 2-féle áttetszőségű üvegezéssel (kristályos, átlátszó).

Bővebben a garázs ablakokról


Garázskapu ajtók

Nagyon praktikus tud lenni egy ajtó, ami a kapuba kerül beépítésre. Ugyanúgy működik és ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos ajtó, csupán a kapu paneljeiből áll, így a kapuval együtt mozog.

Bővebben a garázs ajtókról.

garázskapu ajtó barna